fbpx
Aabenraa Slotsvandmølle
Aabenraa Slotsvandmølle
27. september 2019
Skjern Vindmølle
26. august 2019
 


Vi er erfarne møllebyggere

Fokuseret på kvalitet
Skjern Vindmølle er en Hollands mølle, der er karakteriseret ved at det kun er møllehatten med vingerne, der drejer rundt.

I mere end 100 år har der stået en vindmølle på Marupvej i Skjern, og inden den stod der, stod den på torvet i Skjern, og inden den stod, der stod den i Albæk. Men den berejste mølle har nu stået hvor den står i mere end 100 år.

Møllens historie

Lille Heddinge Mølle ligger på Stevns, nærmere betegnet; Rødvig. Møllen er i dag privatejet og har stået i Rødvig siden 1915


Reparation

Lille Heddinge Mølle er blevet repareret efter en stormskade. Vindrosen har fået udskiftet både arme og flager til nye. Der har endvidere været igangsætning og afprøvning af møllen. Reparation af tagspån i savskåret eg. Behandling af alle tagspån på mølleskrop, hat- og vindrosestativ. Disse har fået 2 behandlinger med træ-tjærre fra Starup-Wood. Herudover er der foretaget reparation af svikstilling. Maling af døre og vinduer samt en tiltrængt afdækning af vandret tømmer med ventileret kappe.

parallax background
 

Kontakt os

Har du et mølleprojekt, mølle-byggeri, eller ønsker du at få lavet tegninger og tekniske detaljer til ansøgning for at søge midler til restaurering af møllen. Disse muligheder har både private møller og fondsejede møller.

Ring: 20 27 98 99